Amateur bistelletje pijpt een grote pik

61
Share
Kopieer de link

Heel soms nodigen we een man uit om met ons mee te komen spelen. Dit keer hadden we echt mazzel. Hij was net als ons biseksueel en had echt een heerlijke grote pik. Ik begin met het pijpen en mijn vriend kwam er al snel bij staan. Nu had ik twee pikken om lekker aan te zuigen.

De mannen kusten elkaar een beetje en al snel zakte mijn vriend ook op zijn knieën. Hij wilde deze lekkere grote paal ook wel eens lekker proeven. Hij nam hem lekker diep in zijn mond terwijl ik de ballen van deze lekkere paal aan het verwennen was. Ohh wat een geil spel was dit zeg. We genoten onwijs van deze heerlijke lange pik die tot diep in onze mondjes kwam. Na het pijpen en voorspel hebben we nog zeker 2 uur met elkaar in bed gelegen. Er bleef geen gaatje ongeneukt en zoveel zaad als er die avond gevloeid heefd in onze slaapkamer is er in lange tijd niet meer voor gekomen. Nu komt hij iedere 2 weken het weekend langs, als zijn kinderen bij zijn ex zijn. Komend weekend is het weer zo ver en we kijken er al echt naar uit.

 

Comments