Share
Kopieer de link

Soms vinden we het geil om samen te cammen. Mijn vriendin is dan al lekker naakt en dat haalt veel vrouwen over om ook iets meer te laten zien van zichzelf. Deze keer ontmoetten we Eva, een lekkere blonde meid met een heerlijk geil lichaam.

Al snel zagen we de heerlijke tieten van Eva en mijn vriendin begon met haar te geilen. Ik genoot vollop van de aanblik van deze twee heerlijk geile vrouwen. Eva wilde mijn pik wel eens zien dus die haalde ik voor haar uit mijn broek. Ik begon lekker met me zelf te spelen en Eva begon me meer en meer op te geilen.

Ook mijn vriendin werd steeds geiler en geiler, Eva vroeg of ze mocht zien hoe mijn vriendin mij pijpte, natuurlijk was dat geen probleem en gulzig liet mijn vriendin zien hoe ze me oraal verwende. Eva trok haar slipje uit en begon met haar natte doosje te spelen. We konden zien hoe heerlijk geil ze was.

Al snel was Eva lekker bezig met een dildo die ze haar natte geile kutje in en uit liet glijden. Ze stak ook een vinger in haar kontje en mijn vriendin vond dit onwijs geil om te zien. 

Toen wilde Eva zien hoe ik mijn meisje vingerde, natuurlijk deed ik dat heel graag. Ik weet precies hoe ik mijn vriendin kan laten klaarkomen en als ze dan ook nog eens naar een andere mooie vrouw kan en mag kijken is dat zo gebeurd. Ze wilde me neuken maar voor die tijd was Eva al lekker klaar gekomen en verliet ze onze camsessie. Natuurlijk hebben wij het nog even lekker af gemaakt. Ik neukte mijn vriendin in alle standjes, denkend aan het lekkere kutje van Eva kwam ik klaar in haar mond.

Comments