Dit hete meisje is mijn oppas.

69
Share
Kopieer de link

Mijn oppas is een onwijs lekkere geile meid. Hoe wild en jong ze is laat ze vandaag eens blijken. Toen ik op bed ging liggen kwam ze stilletjes de slaapkamer in en begon me geil te maken. 

Ze haalde mijn pik te voorschijn en begon me gulzig te pijpen. Natuurlijk kon ik dit niet weerstaan en ik kleedde haar al snel helemaal uit om haar eens lekker te neuken.

Toen ze heerlijk klaarkwam liep mijn vrouw de slaapkamer binnen. Ze wist wat de oppas wilde van me en wij hadden dit al eens besproken. Ze kwam naast ons liggen, kleedde zich uit en begon zich heerlijk te vingeren. De oppas moest haar maar eens gaan likken terwijl ik haar lekker van achteren neukte. Steeds harder stootte ik mijn dikke lul in haar strakke tienerkutje.

Toen mijn vrouw klaarkwam liet ze ons weer alleen om het eens rustig af te maken. Ze pijpte me daarna heerlijk lang, diep en ongelofelijk lekker tot ik niet meer kon en mijn zaad lekker in haar mondje mocht spuiten. Ohh ik hoop echt dat deze oppas nog heel lang bij ons blijft

Comments