Share
Kopieer de link

Ik versierde hem online. Na een geslaagde date kwamen we bij mij thuis aan en hij zei dat hij me wel eens lekker zou willen pijpen. Natuurlijk maakte ik geen enkel bezwaar. Ik vroeg hem om zich eerst even uit te kleeden terwijl ik dat ook deed.

Naakt knielde hij voor me en zonder omhaal nam hij mijn al stijve lul lekker in zijn mond. Ohh dat had hij vaker gedaan. Al snel had hij een heerlijk tempo te pakken waarin hij heel mijn lul tot diep in zijn mond liet glijden. Hmm wat doet hij dit onwijs lekker zeg. Hij is echt een pleaser zo te merken en ik laat hem lekker begaan. Ik geniet met volle teugen van zijn ervaren pijpsmoeltje en ik waarschuw hem op tijd dat ik klaarkom. Nog intenser pijpt hij me en hij slikt lekker al mijn zaad door. Ik kan wel zeggen dat dit zeker een heel geslaagde date was. Snel naar de volgende en misschien mag ik die ook wel filmen.

Comments