Ik pijpte een vreemde

82
Share
Kopieer de link

Hij zag er zo eenzaam en alleen uit op dat bankje dat ik besloot om even bij hem te gaan zitten. Al snel vertelde hij dat iedereen hem links liet liggen omdat hij openlijk homo was. Echt een schande om eerlijk te zijn. Ik had best met hem te doen en niet om de laatste reden dat ik zelf ook van de mannen liefde ben.

Ik vroeg of we iets konden gaan drinken samen en al snel daarna belanden we bij hem thuis. Na een beetje voorspel wilde hij graag eens lekker gepijpt worden. Dat was voor hem al lang geleden zo zij hij. 

Nu mag ik heel graag pijpen en omdat ik hem wel leuk vond wilde ik het hem ook gunnen. We kleeden ons uit en ik ging op mijn knieën voor hem zitten. Ik nam zijn ik in mijn mond en begon hem lekker te pijpen.

Het duurde niet heel lang voor hij zijn zaad in mijn mond spoot. Het was echt een hele grote lading. Hij had niet overdreven dat het voor hem al lang geleden was. Na dat hij uitgerust was, heeft hij mij nog even lekker gepijpt en daarna nog geneukt ook. Het was al met al een heel geslaagde middag. Ik kom nu zeker een keer in de week bij hem en we hebben het altijd geil en gezellig samen.

Comments