Triootje, vrouw laat haar vriend zien hoe hij moet pijpen

75
Share
Kopieer de link

Mijn vriendin leerde mij hoe ik moest pijpen. Ik moest voor een vriend van haar knielen en hij had echt een heel grote paal. Ik nam heb gulzig in mijn mond en al snel had ze door dat ik heel goed wist wat ik deed. Zelf wilde ze zijn dikke, grote lul ook wel eens proeven. Hij was niet echt onder de indruk maar goed, alle begin is lastig.

Samen waren we hem lekker aan het pijpen en ik likte steeds zijn heerlijk gevulde ballen voor ik weer verder ging met pijpen. Na een tijdje besloten we weer naar binnen ge gaan en daar liet ik haar nog eens zien hoe goed ik echt kon pijpen.

We lieten hem samen zijn zaad spuiten en we kusten elkaar met zijn zaad in onze monden. Het was echt bloedgeil, deze trio hebben we vaker over gedaan en we kunnen er nog steeds niet echt genoeg van krijgen.

Comments